Om ParadisBlomsten

Siden november 2006, og som Danmarks første online blomsterbutik, har webshoppen ParadisBlomsten.dk leveret blomster direkte og uden mellemled til sine kunder. Placeringen er valgt på Københavns Grønttorvet, så vi som andre lejere kunne få lov til at handle direkte og uden mellemled med de danske og udenlandske gartnerier. Målet var at søge efter den bedste kvalitet og friskeste blomster til vores kunder.
 
Efter at Grønttorvet i Valby blev lukket i 2015, valgte ParadisBlomsten.dk at have produktionen af sine ordrer i en fysisk butik i Birkerød. Men i januar 2023 har vi vurderet, at det er bedst at flytte produktionen til et værksted med professionelle faciliteter, og være tættest på kilderne, – så Grønttorvet (Copenhagen Markets) blev valgt igen. Desuden var det på grund af mange kunder i Birkerød og Nordsjælland også nødvendigt med et værksted i Birkerød.
 
Det er stor frihed for vores blomsterdekoratører at stå og arbejde med et meget stort udvalg af friske blomster. Vi har allerede været meget glade for vores beslutning og garanterer vores kunder, at vores buketter bliver bundet med kærlighed til branchen, og med blomster fra et meget varieret udvalg af friske kvalitetsblomster, som normalt ikke kan findes i en blomsterbutik på én gang.
 
Vores målgruppe er virksomheder og enkeltpersoner, der ønsker sikkerhed for kvalitet og høj service. At købe blomster på nettet er en tillidssag, og den tillid lever vi gerne op til. 

God fornøjelse!

Læs her om vores leveringsbetingelser