Handelsbetingelser

VORES LEVERINGSOMRÅDE OG VILKÅRE:

ParadisBlomsten.dk udbringer bestillinger indenfor ParadisBlomsten leverings område, da det er vigtigt for os at have kvalitetskontrol over alle vores leverede ordre, og af den grund formidler vi ikke kundernes bestillinger til andre samarbejdspartner.

ParadisBlomsten.dk er altid åben og vi leverer alle 365 dage om året i tidsrummet kl. 8.00 – 17.30. Vi leverer blomsterne i Nordsjælland og Det storkøbenhavnske område, i henhold til angivet postnumre under ParadisBlomstens leveringsområde.

Bestillinger skal modtages af ParadisBlomsten.dk senest kl. 24.00 dagen før. Vi anskaffer friske blomster til dagens ordre og leverer dem ved egen transport til modtagerens dør. Særlige ønsker om blomster udvalgt, eller evt. ønske om levering samme dag kan kun aftales med ParadisBlomsten kundeservice. Det er vigtigt at kunden har modtaget en bekræftelse via en SMS, mail eller på telefonnummer 9292 2222 om den særlige aftale.

Leveringspris pr levering er 49,- i Birkerød og for andre områder 69,- kr. inkl. moms.

AFBESTILLING, FERIE ELLER ÆNDRING AF ABONNEMENT:

Kunderne kan foretage ændringer vedrørende deres bestilling til kl. 8.00 på leveringsdag. Man kan også fortryde sin bestilling ved at skrive til os til: salg@paradisblomsten.dk helt frem til den sidste hverdag før leveringsdag.

BETALING SOM FIRMA:

Ud over betaling med kreditkort, indgår ParadisBlomsten.dk aftaler med virksomheder om levering, efterfulgt af faktura med 14 dages betalingsfrist.

MANGLENDE BETALING:

Ca. 10 dage efter forfaldsdato sender vi 1. rykker og beregner et rykkergebyr på DKK 100,00.

Ca. 18 dage efter forfaldsdato sender vi 2. rykker og beregner et rykkergebyr på 100,00 kr.

Samtidig stopper vi flere leveringer indtil betalingen er registreret, og anmelde manglende betaling.

BETALING SOM PRIVAT:

Betaling kan ske ved bestilling med Dankort, International kreditkort eller et foreningens kreditkort, samt MobilPay til firmanummeret 940481.

Alle oplysninger sendes krypteret via Nets/PBS.

FORTRYDELSESRET:

Man kan fortryde sin bestilling ved at e-maile til os helt frem til den sidste hverdag før leveringsdagen. Dr kan også ringes til 9292 2222, og aftale annulleringen, – det er vigtigt at modtage en mail eller SMS med bekræfetelsen fra ParadisBlomsten for dukomentation.

REKLAMATION:

Reklamation over fejl og mangler skal meddeles til ParadisBlomsten ApS, på 9292 2222 eller via mail til salg@paradisblomsten.dk. I forbindelse med reklamationssager kan ParadisBlomsten ApS eventuelle afholde ombytnings- eller returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

PERSONDATAPOLITIK:

Ingen personlige oplysninger der registreres på ParadisBlomsten.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos ParadisBlomsten ApS.

I forbindelse med elektronisk betaling i webshoppen anvendes 128 SSL kryptering. Denne service leveres af NETS, en anerkendt udbyder med E-mærke.

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen ligesom andre webshopper. Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen “Funktioner” og menupunktet “Internetindstillinger”.

Kundernes informationer bruges udelukkende til effektuering af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form og gemmes i 5 år. Selve “kontrakten” (købsaftalen) lagres ikke hos ParadisBlomsten.dk, så af den grund kan man ikke logge dig ind på vores webshop og se/ændre sin status.

Vi registrerer IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel af myndigheder, om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser.

HOVEDKONTOR OG PRODUKTIONSVÆRKSTED:

ParadisBlomsten.dk ApS (HQ & P1)
Blokken 61
DK-3460 Birkerød
 
Litauen Alle 13 (P2)
DK-2630 Taastrup

Tlf.: 9292 2222
E-mail: salg@ ParadisBlomsten.dk
CVR: 42335223

ÅBNINGSTIDER PÅ TELEFONEN:

Mandag til fredag 8:00 – 12:00
Lørdag 9:00 – 12:00
Søndag – lukket

OBS: Skal du stille et spørgsmål angående en faktura eller kreditnota, skriv venligst til: admin@paradisblomsten.dk.